Menu's Kerst en Oudejaar 2017

Aperitief

Tapasschotel (8 à 10 personen) - 32,00 p/schotel

Koude hapjes - 1,40 p/stuk

  • glaasje met zalmmousse, dille en zalmeitjes
  • glaasje met eendemousse, portogelei en roze peper
  • glaasje met zeevruchtencoctail

Warme hapjes in assortiment - 0,90 p/stuk

  • videetjes met garnaal, kaas, ham

Kaasschotel

  • 300 gr. geselecteerde kazen met vijgen, dadels, noten en vers fruit gegarnierd (14,00 p/pers.)
  • assortiment brood (1,50 p/pers.)

Soepen (1/2 liter p/pers.)

  • Tomatenroomsoep 2,00 p/pers.
  • Romig soepje van bospaddestoelen met bieslook 4,00 p/pers.
  • Kreeftensoep met Armagnac 9,00 p/pers.

Feestbuffet vis en vlees: - € 30 p/pers

Suprême van Noorse zalm, vispastei, tomaat garnaal, scharreleitje met vissalade en zalmeitjes, gerookte zalm extra doux, langoustine en scampistaartje, wildpastei, gerookte eendenborst, parmaham met meloen, kalkoenrollade met champignons en truffels


Koud visschotel - € 19 p/pers

Suprême van Noorse zalm, vispastei, tomaat garnaal, gerookte zalm extra doux, scharreleitje met vissalade en zalmeitjes, langoustine en scampistaartje, tongrolletje


Koud vleesschotel - € 15 p/pers

Hamrolletjes met asperges, vleesbrood, kipfilet, pastei v/h. huis, meesterham met meloen, rosbief, gevuld eitje


Inbegrepen in de buffetten : 5 soorten rauwkost, aardappelsalade, pastasalade en sausen


Koude voorgerechten

  • Halve kreeft Bellevue (kreeft van 800 gr.) (24,00 p/pers)
  • Parmaham met meloen (14,00 p/pers)
  • foie gras portogelei, vijgenconfituur en kramiekbroodje (16,00 p/pers)
  • gerookte zalmschotel (13,00 p/pers)

Warme voorgerechten

  • Scampis diabolique (6 stuks) (14,00 p/pers)
  • Halve kreeft met groentenblokjes en champagnesaus (24,00 p/pers)
  • Stoofpotje van St. Jacobsvruchten / zalm en tongfilet met jonge prei & chablissausje (15,00 p/pers)

Hoofdgerechten (aardappelen inbegrepen)

  • Kalkoengebraad Archiduc (12,00 p/pers)
  • Varkenshaasje met wijnsaus, appel en bosbessen (12,00 p/pers)
  • Hertenfilet Grand Veneur met gekarameliseerd witloof, appel en bosbessen (26,00 p/pers)
  • ½ parelhoen met portosaus en groentenkrans (16,00 p/pers)
  • Tongrolletjes Normandisch (6 stuks) (18,00 p/pers)

Gerechten per kilo

  • Hertenragout forestiere (24,00)
  • Vol au vent (16,50)
  • Gratin dauphinois (9,80)
  • Groentenmengeling (9,80)

Gerechten per stuk

  • Gevulde appel met bosbessen (2,50 p/st)
  • Aardappelkroketten (0,30 p/st)
  • Mini sandwiches en/of mini pistolets met divers beleg en garnituur (1,25 p/st)


BTW 6% inclusief


Ten laatste bestellen

  • Voor kerst: zaterdag 16/12/2017
  • Voor oudejaar: zaterdag 23/12/2017

Openingsuren tijdens de feestdagen

zaterdag 23/12/2017 : gesloten om 14 u
zondag 24/12/2017 : enkel afhalen bestellingen van 10u tot 16 u
maandag 25/12/2017 : enkel afhalen bestellingen van 10u tot 12 u
zaterdag 30/12/2017 : gesloten om 14 u
zondag 31/12/2017 : enkel afhalen bestellingen van 10u tot 16 u
maandag 01 en dinsdag 02/01/2018 : gesloten