Ons menu

Hoofdgerechten - Vlees (aardappelen naar keuze inbegrepen)

  • Haantje in de wijn
  • Gentse waterzooi (1/2 kip)
  • ½ parelhoen bourgondisch
  • ½ parelhoen fine champagne en gekarameliseerde appels
  • Kalkoenfilet met honingsaus en appelen
  • Kalkoenfilet Archiduc
  • Kalkoenfilet met roze peper en oesterzwammen
  • Eendeborst met sinaasappel en groene peper
  • Eendeborst met roze peper en gekarameliseerde appelen
  • Kalfsmedaillon met dragonsaus en groentenkrans
  • Varkenshaasje met dijonmosterd en garnituur
  • Varkenshaasje met wijnsaus en appelen met bosbessen
  • Lamskroon met groentenkrans
  • Kalfszwezerikken met portosaus en oesterzwammen

Hoofdgerechten - Vis (aardappelen naar keuze of rijst inbegrepen)

  • Vispannetje v/d. noordzee
  • Tongfilets normandisch
  • Scampis diabolique (10 stuks)
  • Kabeljauwhaasje met kreeftensaus
  • Kabeljauwhaasje met tomaten en basilicum
  • Zalmsuprême met asperges (in seizoen)
  • Zalmsuprême op bedje van prei met chablissaus
  • Paling in’t groen
  • Paling provençale
  • Paling in roomsaus met champignons